Het groente abonnement

Geniet van de heerlijke vers pakketten

We hebben heerlijke groente pakketten waar u elke week weer van kan genieten. De groente abonnementen zijn er in verschillende hoeveelheden. Van groentes voor 1 persoon tot en met groentes voor 5 personen!

Hoeveel zit er in het pakket

In het groente pakket zitten wekelijks vijf verschillende groentes. De soorten groentes die erin zitten zijn seizoensgebonden. Zo zit er in de winter wat vaker peen in het pakket en in de zomer wat vaker een slasoort. De hoeveelheid groente per persoon is geadviseerd door een voedingsdeskundige. Dit is gemiddeld 200 gram groente per persoon.

Wanneer staat de tas klaar?

De groente tas kan op twee momenten in de week afgehaald worden. Het eerste moment is op vrijdagmiddag tussen 15:00 en 18:00 uur. Het tweede moment zal op zaterdag plaatsvinden. Je kan dan je verse groentes tussen 13:00 en 16:00 uur ophalen. Op vrijdagmiddag kan je de groente tas ook afhalen in Uden bij De Groene Keuken.

De groente tas kan ook worden bezorgd binnen een straal van 8 km. Hieronder vallen de dorpen Zeeland, Uden, Volkel, Boekel, Odiliapeel, Langenboom, Mill en Schaijk. Hiervoor kun je kiezen bij de keuzes van het abonnement. De groente tas wordt op zaterdag ochtend bezorgd. De tas zal dan tussen 9:00 en 12:00 uur bij je thuis verschijnen.

Elke week een nieuw oogstbericht

Elke woensdag ontvang je per e-mail het oogstbericht. In deze mail informeren we over de inhoud van de groente tas. Zo weet je ruim van te voren wat je kan verwachten. Ook vullen wij dit bericht regelmatig aan, met een lekker recept van een van de groentes die in de tas zitten!

Betalingswijze

Welke prijs

De prijzen zijn vanaf 1 persoon t/m 5 personen. Je betaalt maar €8,50 t/m €18,50 per week. De bezorgkosten zijn €2,50- per week. Voor deze bedragen heb je elke week verse groentes!

aantal personenafhalenbezorgen
137,0047,50
247,5058,50
358,5069,50
469,5080,00
580,0091,00
Prijzen per maand in €

Hoe betaal je

Je kan via de website met elke bank veilig betalen met Ideal. Dit kan eventueel ook via automatische incasso. Je betaalt het abonnement per maand of per jaar, alle prijzen in de webshop zijn al per maand/jaar berekend.

Is het opzegbaar

Ja, het abonnement is elke maand opzegbaar. Geef op tijd aan als je het groente abonnement wil stopzetten.

Kies het gewenste abonnement hieronder

Aanmeldformulier

Bram’s Hofke

Vers van het Brabantse land

Heerlijk verse groentes die op biologische wijze geteeld zijn!

Social media
Locatie

Beemdsteeg 1
Zeeland, 5411 NG Nederland

Contact

06-42581807
bramshofke@gmail.com